’t Swieneparredies werkt helpt stichting het Swieneparredies met het verzorgen en onderhouden van varkens en alles wat daarbij komt kijken. ‘t Swieneparredies is een project dat in 1995 werd opgericht door Violette Sanders. Zij wou het varken onder de mensen brengen en deed dit door erover te vertellen maar vooral bezoekers de varkens te laten knuffelen. Nu is ’t Swieneparredies uitgegroeid tot een heus varkens kennis centrum. Niet alleen kunnen wij je alles rondom het varken vertellen maar worden er ook varkens opgevangen welke in nood verkeren. Deze varkens kunnen verzwakt zijn maar moeten bovenal opnieuw gesocialiseerd worden voordat wij ze ergens kunnen herplaatsen.

Daarnaast is ’t Swieneparredies ook een leuk dagje uit. Iedereen is welkom om met onze varkens te komen knuffelen.

Jij als medewerker kunt ons helpen met het verzorgen van de dieren maar ook met het ontvangen van bezoek. Misschien wil jij ook wel varkens expert worden en onze bezoekers er alles over vertellen.

Ook kun je meewerken in de werkplaats, onderhoud en reparatie van machines, op het bedrijf moet er regelmatig iets gerepareerd of opgeknapt worden.

Tevens mensen met groene vingers zijn welkom, helpen op het erf: tuinieren, snoeien, bladblazen etc. etc.

In november 2016 heeft ’t Swieneparredies het keurmerk “Kwaliteit laat je zien” gekregen van de Federatie Landbouw en Zorg.

Je kunt ons ook vinden op klik hier

Klachtenreglement: klik hier

Privacyverklaring: klik hier

Swieneparredies Werkt KvK 81406991
Btw-identificatienummer: NL002771171B77

Mogelijkheden


  • Dagbesteding

    Mensen met een lichte verstandelijke beperking en psychische aandoeningen krijgen bij ons een zinvolle dagbesteding aangeboden.

  • Dagbesteding en opleiding dierverzorging entree onderwijs en niveau 2:

    Naast het hebben van een zinvolle dagbesteding kan er een opleiding gevolgd worden tot dierverzorgende. Je volgt de opleiding bij een erkende onderwijsinstelling en rond het praktijk gedeelte bij ’t Swieneparredies af. Het Swieneparredies kan je extra ondersteunen bij het leren van de theorie.

Notitie

Op dit moment nog plaats is voor 2 deelnemers.
Neem voor meer informatie telefonisch contact met ons op.